Tuesday, October 14, 2008

Oh , My Friend....Selamat belayar!

Pak Man ada seorang kawan, nama dia Oh S*** Y**. Budak-budak panggil dia 'Teacher Oh'(bukan Oh! Teacher).
Kawan sama-sama mengajar di SK Krau 1. Orangnya rajin, kerja kuat dan sangat komited dengan tugas.
Semalam Pak Man terima SMS darinya; ting ting, ting ting!"Tak boleh nak masuk ke blog you"

Pak Man balas, tong tong, tong tong! ;"You taip saja www.manlaksam.blogspot.com"

Dia jawab, ting ting, ting ting! ; "ok"

Lepas tu ada lagi, ting ting, ting ting! ; "tak boleh lah"

Pak man jawab, tong tong, tong tong! ; " you cuba search dengan google, taip saja manlaksam"

Dia jawab, ting ting, ting ting ; "dah boleh, tq"

Pak Man jawab, tong tong, tong tong! ; "Clever girl ! , selamat belayar!"

2 comments:

catz_mafia said...

Cikgu Man,
Nak ucap 'Selamat Berlayar' kenalah diiringi dengan pisang salai dan ubi rebus macam orang dulu-dulu naik kapal tu..hehe

manlaksam said...

Catz,
You also...clever girl!