Thursday, April 2, 2009

Sukan Tahunan - dua hari lagi

AJK Hadiah - Cikgu Isma, Cikgu Normazita dan Cikgu Zoraida sedang sibuk membungkus hadiah.
Dua orang kuat SKSU sedang berbincang tentang acara-acara yang akan dipertandingkan.

Guru-guru sedang sibuk membuat persediaan padang dan alatan.


5 comments:

catz_mafia said...

Cikgu Man,
Wah.. Cikgu Man ni.. mana ada orang kuat. Baru belajar-belajar lagi ni. Sekolah ni bertuah kerana ada cikgu yang berpengalaman macam Cikgu Man yang tak jemu-jemu mencurahkan ilmu pengetahuan untuk kami yang hijau ni.

Itu yang lebih penting. Terima kasih untuk semua..

Sayang SKSU.. Terima kasih sebab update gambar2 ni. Ana save dari sini je.. kihkih..

Neeza Shahril said...

nape cikgu2 pompuan yang buat persiapan kat padang tu pakai baju kurung pak man?
tak panas ke? heheh..

manlaksam said...

Catz,
Sama-sama.......

Neeza,
Mereka tu tukang baca list saja, tukang buat kerja budak-budak dan pekerja sekolah. Lagi pun lepas tu semua kena masuk kelas, mengajar macam biasa.Begitu lah adanya....

naha said...

Assalamualaikum Pak Man,

memang teruja semasa acara dalam persiapan, tentu sekali rasa penat semasa acara dijalankan, tapi puasnya rasa bila acara berjaya dilaksanakan. Selamat bersukan.

naha

manlaksam said...

Naha,
Terima kasih kerana sudi singgah. Pak Man ada banyak perkara nak sembang dengan Naha, tapi tunggulah nanti Pak Man singgah blog Naha nanti.
Tq.