Saturday, May 30, 2009

Selamat Berehat Cikgu-Cikgu!

Tapi hari ni Pak Man ada kelas tambahan.
Minggu depan baru betul-betul cuti.
Ramai orang buat kenduri kahwin.
Apa-apa pun selamat bercuti........

14 comments:

PINATBATE said...

Happy holiday PakMan!
Saya hari Isnin baru mula kelas tambahan..hari ni nak jalan tengok book fair..

Neeza Shahril said...

selamat bercuti pakman..

nak la ikut makan kenduri kawin... uuwwaa!!!

manlaksam said...

Pinat,
Selamat bercuti juga untuk cikgu....

Neeza,
Kenduri kawin di Saudi lagi best......makan gulai unta.

Zaki said...

Cikgu,
sekolah cuti, cikgu cuti, makbapak pulak pening.

Cikgu tak balik kg ke?

manlaksam said...

Zaki,
Nak kena selesai urusan di sini dulu.
Balik tetap balik........
Demo lagu mano?

lina said...

Selamat bercuti sekolah Pak Man!

mother of two said...

selamat bercuti cikgu.. hati2 makan lauk kenduri kawin nanti terlebih kolestrol..:)~

m e E n said...

Pak Man.
Selamat bercuti!!
Blog jgn cuti sgt ye.

eiyda said...

Dah start cuti sekolah ye Pak Man..Jadi cikgu ni memang best! banyak kelebihannya..Selamat berehat ye pak man..:)

faraulah said...

Selamat Bercuti kepada Pak Man Dan semua cikgu-cikgu..

walaupun bukan cikgu
saya tumpang sekaki..hehe
cuti seminggu
balik kampung

Anonymous said...

yaa tiba la giliran mak bapak lak pening kepala nak pikir xtvt utk budak2...sigh!


KC

manlaksam said...

Lina,
Terima kasih.

Shiela,
Terima kasih......InsyaAllah tak terlebih .....

manlaksam said...

Meen,
Terima kasih......

Eiyda,
Terima kasih......

manlaksam said...

faraulah,
Balik kampung.....ada orang bekwoh ke?

KC,
Bagi je mereka makan.....main dan main.