Saturday, January 31, 2009

Alhamdulillah!

Urusan Pak Man semasa cuti CNY baru ni di bandar di atas selesai. Dah lama tertangguh. Pagi Rabu bila pejabat dibuka, Pak Man dah tercegat di sana. Sehari suntuk Pak Man tunggu, tak selesai....
Pagi Khamis, bila pejabat dibuka, Pak Man dah tercegat di sana. Pak Man tunggu sehingga urusan selesai. Puas hati!.
Bila urusan dah selesai baru lah boleh gi ke tempat ni.........

Tempat ni pun kena gi juga.......


8 comments:

lina said...

banyak memborong di Kamdar, Pak Man? :D
Urusan dah selesai ye, alhamdulillah...

mother of two said...

memanggggg berbaloi....:)~

selamat mengajar semula..

Neeza Shahril said...

ni macam kat Kuantan..
sekarang orang tak gi berjaya megamall dah..
orang pergi East coast mall hehehe..

ramya said...

Hey hi,... i am Ramya from India i saw your name in one of my friend's list and i also found your blog intresting.so i have added your link to my Blog,i hope you will also add my name to urs Blog and share ur ideas and experiences with me.Bye.And see you in next post...

lina said...

teringat masa jadi student kat Kuantan dulu, tak ada pun Berjaya Megamall ke, East Coast Mall ke. :D

cikMilah said...

Lamanya tak gi Kuantan...selamat kembali mengajar PakMan..:)

maklang said...

hmm..tempat last tu tempat wajib dilawati tu...nasib baik ada dah kat Kerteh...tak payah kerap sangat ke sana...

sampai paklang kata tempat tu tempat sedara maklang..he..he..

manlaksam said...

lina,
Pak Man jadi drebar saja.

Shiela,
Terima kasih......

Neeza,
East Coast Mall parkingnya susah sikit....

Ramya,
Thank you....nandrey....syukriya.

cikMilah,
Terima kasih...

Maklang,
Terima kasih....