Thursday, July 1, 2010

Rombongan Cik Kiah Ke Negeri Melaka.

Budak Semantan Ulu dan budak Telanok(orang asli), projek jv kerana murid tak ramai.
Jalan mesti dalam barisan, dua-dua. Kalau tidak......Cik Kiah marah........

Cik Kiah sedang sibuk menguruskan tiket.....nak masuk zoo. Terima kasih Cik Kiah.


10 comments:

endiem said...

seronok pergi rombongan..

Pak Man laksam said...

endiem,
Seronok tengok gelagat budak-budak.

Ibu Sayang said...

Salam Pak Man,


Terima kasih pd Cik Kiah kerana sanggup bawak budak2 Telanok jalan2 ke Melaka.Maybe ada yg first time tu!

Pak Man laksam said...

Ibu,
Betul tu........mereka semua nya baru pertama kali keluar dari Telanok.

sally said...

Suka budak2 tu dpt jalan2 kan PM..

catz_mafia said...

Cikgu Man,
Cik Kiah kata terima kasih.. hehehe..

PINATBATE said...

seronoknya jalan-jalan..teringat kali pertama ikut rombongan sekolah ke Port Dickson..masa tu darjah 4..mak pesan,kat PD nanti jangan mandi laut..takut lemas..duduk jer tengok orang..tehehe..saya ikut cakap mak..duduk jer tepi pantai sambil tengok kawan-kawan mandi..seronok sangat masa tu..

Pak Man laksam said...

Sally,
Cikgu-cikgu semua nya puas hati kerana mereka gembira sekali.(sama macam Pinat dulu-dulu, masa darjah 4...hehehe).

Pak Man laksam said...

catz,
Sama-sama lah Cik Kiah.......

Pak Man laksam said...

Pinat,
Bagus!....dengar cakap ibu-bapa, kan sekarang ni dah berjaya dalam hidup.