Wednesday, November 4, 2009

8 Nov.2009-Ahad, Nik Aziz bagi cuti kepada semua rakyat di Kelate.

Tak kira kalah atau menang, cuti dah diberi awal-awal lagi. Ini adalah bertujuan bagi mengelak penyokong tergesa-gesa balik ke Kota Bharu selepas perlawanan tamat. Untuk kemudahan semua, syukur........ Tok Guru bagi hadiah. Berita selanjutnya di sini.

17 comments:

pB said...

syukur

mugo mugo bendo bendo kecik lagu ni buleh menaikkan lagi semangat pemain pemain bola sepak Klatae ...

Pak Man laksam said...

Betul tu pB. Jange lupo paka baju meroh malam Ahad nih.

Abiey69 said...

Al-Hamdulillah.... lega...
Tima kasih to' guru

Pak Man laksam said...

Abiey,
Pakai baju merah...jange lupo.

~0~ said...

ni raso nak balik kijo klate nie...

en_me said...

salam pak man ittewww..

Zaki said...

Kami kat johor ni pong dapat cuti jugak....pasal 8hb tu hari ahad.

hani@debumelukut said...

Yes yes yes...orang kelate hok duk kelate jah boleh bercuti nyer..hok duk lain tu jgn jeles deh...jumaat,sabtu ahad..tiga hari u.

Muhammad-al-Fateh said...

Pak Man laksam: salam... alhamdulillah atas kredit Pak Man, diharap agr sebarang idea2 yang bernas boleh lah disalur utk manfaat bersama..

pasal cuti peristiwa pada 8hb ni yg diumumkan oleh MB Kelantan semalam amat dinanti2 oleh setiap warga kelantan yang ke Bukit Jalil setelah kepenatan untuk pulang malam itu.. keprihatinan tuan guru nik aziz amat kita hargai..

Muhammad-al-Fateh said...
This comment has been removed by the author.
Shifu67 said...

kawe tumpang cuti... tapi tak gi bukit jalil... kawe gi belarok ke taiping sabtu ni... hehehe

harap2 lepas ni bajet kelate tak tulis dah bagi 10 rial jah ke KAFA.... kena tambah la sikit kannn

Pak Man laksam said...

O,
Hujan emas di negeri orang.......

en_me,
Lama tak dengar berita. Tk kerana sudi jenguk.

Pak Man laksam said...

Zaki,
Hahahaha....naka mu nih. Tok gi Bukit Jalil ko ?.

hani,
Ya.....3 hari direct tuh.

Pak Man laksam said...

Muhammad-al-fateh,
Sama-sama lah kita mengucapkan syukur........

Shifu67,
Best tu gi belarok......
Terima kasih kerana sudi singgah.

tchersally said...

Salam Pak Man..

sebelum ni Sally mmg doakan Klantan menang..ermmm..sbb nak cuti..TAPI ..bila dah tentu dapat cuti Ahad ni..Sally tetap doakan Klantan menang..

Jeff Syiru said...

Tok guru mmg best, demi nak jaga supaya penyokong tak tgese2 balik lepas game, dia kasi cuti.. so dpt la penyokong rehat dulu kejap n atur perjalanan dengan lebih sempurna..

Pak Man laksam said...

tchersally,
Sama-sama lah kita berdoa.
Lama tak jenguk sini. Sihat ke?.

Jeff,
Syukur.......
Jeff sihat ke?