Thursday, October 15, 2009

Jamuan Hari Raya budak-budak Semantan Ulu

Jamuan disediakan oleh pihak sekolah. Bersyukurlah dengan apa yang kita ada.
Cikgu-cikgu yang telah memainkan peranan penting sehingga terhidang nya lemang, ketupat, rendang, kuah kacang dan minuman.

Giliran cikgu-cikgu pula merasa hidangan.


Cukup lah......makan saja apa yang dihidangkan.



Terima kasih lah kerana telah menyediakan makanan untuk kami semua.
Terima kasih cikgu...........



12 comments:

lina said...

Murah rezeki.

Meriah juga nampaknya tu.... :-)

mother of two said...

meriahnya...seronok tgk....happy ajer semua org, dan yg penting murid2 yg happy.

Zaki said...

cikgu makan sikit2 dah la...besar2 belaka dah, bagi murid2 tu makan banyak2 sebab diaorg tu tengah membesar.

a kl citizen said...

assalammualaikum

suka tengok gambar bebudak tu...skema je

PINATBATE said...

syukur..nampak ceria wajah mereka..!

catz_mafia said...

Cikgu Man,
Wah.. dah kuar cite ni kat blog.. hehe.. tapi apsal takde gambar Cikgu Man - lelaki berbaju melayu tu? hehehe...

manlaksam said...

Lina,
Alhamdulillah.......semua orang gembira dan puas hati.

Shiela,
Budak-budak tu semua nya gembira.
Alhamdulillah.

manlaksam said...

Zaki,
Cikgu tak leh makan banyak.....ada 'darah tinggi'.

kl,
Alhamdulillah....mereka semua nya mendengar kata.

silversarina said...

Memang seronok lihat anak2 kecik makan , sure cikgu2 sangat rapat dengan murid2 di sekolah pakman .

Neeza Shahril said...

budak2 tu appreciate tak rasanya food tu?
sebabkan, selalu tu kalau raya, diorang suka cari food macam sate.. biskut2.. dan yang penting duit raya! heheh..

manlaksam said...

Pinat,
Setakat hari ni, Alhamdulillah....tak ada masalah.

Catz,
Tak dok orang nak ambik gambar Pak Man.

manlaksam said...

Silversarina,
Sangat rapat. Murid 50 orang saja. Cikgu 12 orang.

Neeza,
Mereka sukaaaa....ada yang minta tambah.
Duit raya kami dah bagi sebelum cuti Raya.