Tuesday, June 8, 2010

Dalam masjid pun nak gossip ke?.

Mereka berdua ni berbisik-bisik sepanjang kuliah agama di masjid. Mereka pula duduk depan Pak Man. Mengganggu betul. Agak nya dah lama tak jumpa, mungkin dah 20 tahun agak nya.
Kalau macam tu, buka saja akaun facebook, berborak lah di situ. Tak mengganggu sesiapa.

8 comments:

fa*atip said...

Saya pernah rasa bengkak masa dalam masjid. Kebetulan seorang yg saya kenal sembahyang betul2 sebelah saya. Dia dah selesai sembahyang lebih awal. Sebaik2 saya bagi salam, tak sempat nak doa pun lagi, terus dia tegur saya pastu cerita pasal produk direct selling dia!!!!!!

Ibu Sayang said...

Salam Pak Man,

Tak baguslah dia buat macam tu. Kalau betul2 nak bersembang dipersilakan turun ke bawah. Perbuatan mereka tu boleh menganggu jemmah lain.

Anonymous said...

ni pokmae bawo kamera ke mano sajo

Cikli said...

translator kot pakman, sorang lagi tu tak faham melayu

Pak Man laksam said...

faatip,
Direct selling!!!!...woooo lagi hebat.

Pak Man laksam said...

ibu,
Ya...memang mengganggu.......

Pak Man laksam said...

Tuan anonym.....,
Pok mae tak bawa kamera tapi guna 'hp murah' untuk ambil gambar....kihkihkih.

Pak Man laksam said...

Cikli,
Mungkin juga......sedara dia yang baru datang dari Bangla......kihkihkih.