Tuesday, January 18, 2011

Jalan banyak tahi lembu.

Tiap-tiap hari kena cuci kereta.
Bil air meningkat.
Letih pun terasa.
Tuan lembu senyum saja........
Gerammmmm.

14 comments:

Fid said...

pak man
kalau gitu kutip buat baja la...
maaf pak man..nak bergurau je

Pak Man laksam said...

Fid,
Hahaha.......kalau banyak sampai selori okay juga, ni adalah dua tiga ketul satu tempat. Seketul sana, seketul sini.

hai said...

tu lakan,zaman skrg ni walau moden dan secanggih mana,mentaliti orang kita tetap macam dulu....x nak berubah!!
x penah pikir pasal org lain!!

Ibu Sayang said...

Salam Pak Man,

mintak majlis daerah kutip aje lembu2 tu...dia bukan bayar road tax pun..hihihi

PINATBATE said...

sabor jer lah..
kirim salam kat tuan lembu Pak man..;D

Cikli said...

itu baru bullshit...

sally said...

PM,

bawak parang tajam..bismillahirrahmanirrahim..sembelih je lembu2 tu..huhu..hantar 2 3 kilo daging lembu tu kat tuan dia dah le..itu bab najis dia,belum lagi bab keselamatan pengguna jln raya..bahaya..

AZANI said...

salam pakman
di seri menanti, rembau.kerling pun sama ...mana ada ternak lembu bebas lepas...gitualah keadaaanya

Pak Man laksam said...

Hai,
Macam mana nak jadi negara maju....

Pak Man laksam said...

Ibu,
Dah lah tak bayar road tax, parking tengah-tengah jalan pulak tu.

Pak Man laksam said...

Pinat,
Insya Allah akan disampaikan.....

Pak Man laksam said...

Cikli,
Hahahaha...
Hehehehe.....tq.

Pak Man laksam said...

sally,
ganassss.....
ganas tuuu.......hehehe.

Pak Man laksam said...

Azani,
Masalah nya sama saja di mana-mana.
Kita kan 1 Malaysia.