Sunday, April 8, 2012

Blog Penyokong The Red Warriors: Penyokong Sarawak serang Polis FRU

Penyokong Sarawak lepas geram...........klik tajuk di bawah untuk baca seterusnya.
Blog Penyokong The Red Warriors: Penyokong Sarawak serang Polis FRU: SEORANG anggota Unit Simpanan Persekutuan (FRU) terpaksa dikejarkan ke hospital akibat parah dibelasah dua orang penyokong fanatik pasuka...

5 comments:

Echam said...

Fanatik melampo sgt ni...

Anonymous said...

Aku ade kat stadium..penyokong kelantan buat hal lu bai..dia tunjuk middle finger kat budak2 ni.dia org pun bengang la..aku tgk game kebetulan aku travelling ke kch..aku rasa Kalo jadi kat kelantan, benda same akn jadi..

Anonymous said...

Apa itu 'middle fingger'???
Takkan FRU rebah kena jari tengah tu...

Anonymous said...

Aku kat sana. betul tu. Kalau jadi kat mana2 ada jugak kot. Time tu ada budak2 lain yg tikam mercun,botol segala kat dalam padang then lari. Diorang guna baju merah. Ngam time tu budak yg yg guna baju merah tu kat sana so org anggap dia yg buat. Dia try explain tp tak di dengar. Abg dia tu dtg dari tmpt kwn dia sbb tengok adik dia kena belasah FRU.

PM said...

Oooooo........macam tu.....
Tq Echam.....
Tq semua....